Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Vergaderen aan zee

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke biedt de ideale zakelijke locatie dankzij vier multifunctionele vergaderzalen. De verschillende vergaderruimtes bieden een capaciteit voor 120 personen en beschikken over alle gewenste faciliteiten. Bovendien staat ons enthousiaste team graag voor u klaar wanneer u wilt vergaderen nabij zee.

Succesvol vergaderen

Naast zakelijk overnachten is het mogelijk om bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke zakelijk bijeen te komen. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal. Voor een besloten vergadering zijn er kleinere discussieruimtes aanwezig. Wilt u groter of juist meerdere dagen bijeenkomen? Dan is er een ruime zaal en zijn er lichtere werkruimtes tot uw beschikking.

De vergaderruimtes zijn onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Congres/seminar
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Handige informatie

Wanneer u één van de vergaderruimtes van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke reserveert maakt u gebruik van onze gratis parkeermogelijkheid met 40 parkeerplaatsen. Uiteraard is het hotel goed bereikbaar vanaf de snelweg en maakt u in het hele hotel gebruik van gratis WiFi. Verder zijn de vergaderzalen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, natuurlijk daglicht en airconditioning.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Zalen

4 multifunctionele vergaderzalen tot 120 personen - 85 hotelkamers

 

Theater

Tot 200 personen

Cabaret

Tot 100 personen

School

Tot 100 personen

U-vorm

Tot 60 personen

Carré

Tot 60 personen

Diner

Tot 120 personen

Receptie

Tot 250 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant Marijke worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Sla een balletje op golfbaan De Sluispolder
 • Ga samen met uw collega's skiën op Ski-baan IL Primo 
 • Ontdek de fiets- en wandelroutes in Bergen en omgeving
 • Oud Hollandse spelen en zeskamp

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.